Російський пропагандист, політолог Олексій Мартинов влаштував істерику на російському пропагандистському телебаченні через українські історичні постаті.

Читайте також: Боротьба з дурною "ватою" і подвійні стандарти: як працює провідна журналістка "5 каналу"

Обговорюючи новий проект Українського інституту національної пам'яті "Фактор свободи", в якому змоделювали сторінки видатних борців за волю України у соцмережах, він мало не з кулаками накинувся на журналістку Яніну Соколовську. Інцидент стався в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Скандал почався з того, що Соколовська назвала Івана Мазепу і Симона Петлюру великими мислителями свого часу. Саме після цих слів і вибухнув обуреннями рупор Кремля.

"Про що ви говорите, дівчино? Дорога моя! На сторінці Симона Петлюри не вистачає фотографії 70 тисяч вбитих ним євреїв, вагітних жінок, маленьких дітей! Новонароджених кидали у вогонь! Що ви верзете?! Ви взагалі там з глузду з'їхали! І взагалі вийдіть з цієї студії!" – розлючено кричав він на українку, яка підійшла до нього, щоб попросити замовкнути і дати їй висловитися.

Але Мартинов не збирався брати себе в руки і продовжив кидатися на опонентку, не стримуючи своєї агресії.

Читайте також: "Культивувати ненависть": скандальна заява обернулась криміналом для луцького кандидата в нардепи Моклиці

"Відійдіть звідси і не змушуйте мене верещати на жінку! Навіщо ви сюди їдете? Ви фашисти, зрозуміло?!" – не вгавав путінський посіпака.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook