Голова Волинської ОДА Олександр Савченко гостро розкритикував доповідь директора департаменту інфраструктури та туризму ОДА Івана Мирки. 

Читайте також: Водії обурюються жахливим станом волинських доріг

Про це стало відомо під час оперативної наради у стінах Волинської ОДА у понеділок, 7 травня.

Іван Мирка розповідав про сучасний стан та перспективи розвитку туризму в області, Савченко відразу перебив і сказав, щоб той взяв до уваги те, у якому стані пляжі Світязя. Та сказав, що його роботи не видно зовсім і за час, який Мирка займає дану посаду він не зробив нічого.

Іван Мирка продовжив свою доповідь: "У 17 році проведено 10 заходів спрямованих на розвиток туризму – виготовлення сувенір з символікою Волині, зупинки. Виконано перший етап виявлення природних лікувальних ресурсів на території рекреаційної зони Шацького парку. У 2018 році планується участь у форумах із залученням іноземних інвестицій!". 

Читайте також: "На місці президента я б вже розстріляв половину дорожників", – Савченко до головного дорожника Волині

Олександр Савченко вкотре перебив доповідача та заявив: "Ви так скучно розказуєте! А не лийте воду і покажіть, що хочете зробити, а не факт того, що ви це зробите! Ви це зробите так, як і дороги будуєте!". 

Найбільше, що турбує очільника ОДА це пляжі та питання щодо експлуатації об'єктів, які беруть відпочиваючі "все в жахливому стані і не підлягає використанню: це катери, човни, катамарани і т.д", – підсумував губернатор.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter