Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця поділився думками щодо майбутніх виборів президента України-2019 та результати роботи команди чинного президента України.

Читайте також: "Ми обираємо майбутнє", – Волинь відвідав кандидат у президенти України Олександр Шевченко (фоторепортаж)

"У 2014 році, вигнавши Януковича, ми проголосували емоціями. І внаслідок цього дуже помилилися з вибором. Одну банду при владі змінили на іншу, яка і далі грабує український народ, прикриваючись війною та вішаючи ярлики російських шпигунів на всіх опонентів. На сході досі гинуть наші хлопці, а у столиці чиновники ще цинічніше, ніж раніше, розкрадають бюджет. І, як це не прикро, винні у цьому і всі ми. Бо обрали тих, хто тепер дбає не про Україну та українців, а лише про власні кишені.

31 березня 2019-го – чи не останній шанс таки позитивно змінити хід історії країни. Тож якщо прагнемо правди та незалежної, сильної, економічно стабільної України, то маємо обрати не такого президента, який лише обіцятиме покращення, а такого, який насправді зможе його досягти. Для мене такою людиною є Олександр Шевченко. Мене дуже надихає приклад створеної ним міні-країни "Буковель". Там немає ні крадіжок, ні корупції, ні злочинності, всі податки – сплачуються, робочі місця – створюються!

Читайте також: Порошенко має покаятись, піти на "довічне" і віддати награбоване, – Олександр Шевченко

Українці дедалі більше їдуть на заробітки за кордон, а в "Буковель" та навколишні місця, навпаки, повертаються з-за кордону. Бо там краще. Отже, Шевченко довів, що мрія жити добре на рідній землі – здійсненна. Довів – реальними діями! І таких дій потребує кожний куточок України. Головне – проголосувати за того, хто на них здатен!" – зазначив Ігор Палиця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook