Олена Зайцева, яка відбуває 10-річний строк позбавлення волі через смертельну ДТП в Харкові, виплачує одній з потерпілих лише близько 25-35 грн компенсації.

Читайте також: Ніжиться на сонечку із подругою: показали, як відбуває покарання винуватиця кривавої ДТП у Харкові Олена Зайцева (фото)

Про це повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвєєва, пише УНН.

"Наразі виплати проходять нерегулярно, десь 25-35 грн. Отакі суми платежів. В мене є інформація по Винниченко (Світлана Винниченко, мати загиблого Олександра Євтєєва – ред.), тобто по одній з потерпілих", − розповіла Матвєєва.

Київський райсуд Харкова визнав Олену Зайцеву та Геннадія Дронова винними у вчиненні смертельної ДТП і призначив покарання Олені Зайцевій і Геннадію Дронову у вигляді 10 років позбавлення волі.

Верховний Суд залишив вирок суду першої інстанції у вигляді 10 років позбавлення волі фігурантам справи смертельної ДТП в Харкові Геннадію Дронову та Олені Зайцевій без змін.

Читайте також: Справа Зайцевої та Дронова отримала новий поворот: їх можуть відпустити (деталі)

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року у центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинули шестеро осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook