Багаті українці нерідко відвідують Монако на своїх авто. А деякі співвітчизникам це князівство настільки сподобалося, що вони, схоже, вирішили навіть в ньому пересидіти карантин.

Читайте також: 75-річна лучанка стала власницею авто за 350 тисяч доларів: секретні схеми митниці

У всякому разі, на це вказує фото двох елітних автомобілів на українських номерах, знятих нещодавно на одній з парковок Монако, пише ТопЖир.

І Rolls-Royce Wraith і Mercedes SLS AMG, стоять по кілька сотень тисяч доларів, хоча останній вже не випускається. У той же час саме цей Роллс-Ройс прославився в інтернеті кілька років тому – на ньому був помічений священник Києво-Печерської Лаври.

 

Як видно, у обох автомобілів також індивідуальні номери. Реєстрація – київська.

 

Читайте також: Волинська бабуся-мажорка – власниця елітного "Rolls-Royce", вразила відомого журналіста

Нагадаємо, у грудні 2018 року у Монако був помічений елітний Rolls-Royce Wraith 2014 року випуску, ціна якого становить близько 350 тисяч доларів, зареєстрований на Заброварну Марію Ананіївну 1943 року народження – дружину покійного екс-ректора СНУ, професора Богдана Заброварного. Водночас, 75-річна жінка є свекрухою працівниці львівської митниці ДФС, на яку завели кримінал через декларування неправдивих відомостей щодо своїх статків.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook