Надія Савченко сьогодні, 22 березня, виступила у Верховній Раді перед голосуванням за позбавленням її депутатської недоторканості та арешту.

Читайте також: Верхована Рада дозволила затримати і заарештувати Савченко

"Кожного разу, виступаючи у Верховній раді, ви переводите все в політичні моменти, які вигідні вам. Кожного разу, виступаючи з цих трибун, ви намагаєтесь забрехати людям вуха так, щоб вони не зрозуміли, де правда. 

Ця влада не зробила нічого для того, що Україна залишилась сильною і незалежною. Не зробили ці люди, які перебувають впродовж 26 років у парламенті, нічого для українців.

Читайте також: Савченко була затримана правоохоронцями

Звинувачувати мене у зраді України, так як звинувачуєте у зраді ще дуже багатьох отих добровольців, які пішли на фронт, яких депутати зараз змушені брати на поруки, звинувачувати і робити з вчорашніх героїв сьогоднішіми антигероями тільки через те, що вони не згодні з позицією і політикою нинішньої влади – це все, на що здатна сьогоднішня влада. 

Дати вам можливість зрозуміти, що теракти, які ви робите економічними, фінансовими, комунальними платежами, законодавством України відіб'ються по вас. 

Українці починають розуміти і ця ситуація, яка була створена мною у сесійній залі...  треба було прийдумати якийсь вихід. Я завжди говорила українцям, що не буду викликати їх на Майдани, щоб вони мерзли і помирали. Я не дію тими методами, якими діє влада, яка прийшла. Я хочу запустити щось. Я казала, що герої повинні вмирати, якщо того вимагає Україна.

Україна понад усе, була є і буде. Неважливо, виживу я чи ще хтось. Виживе Україна. Україні бути", – зазначила Савченко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter