Підозрюваний у вбивстві семи людей в селі Новоселиця Житомирської області Анатолій Захарченко нібито мав намір закопати своїх жертв і знайти втікача, якому вдалося врятуватися.

Читайте також: П'яний чоловік під час риболовлі з рушниці розстріляв 7 людей (фото 18+)

За словами місцевих жителів, про це він говорив, коли на місце події прибули правоохоронці, пише "КП в Україні".

"Коли на ставок приїхала поліція, кажуть в селі, Толик зустрів їх словами: "А ви че так рано? Я б до ранку їх закопав і восьмого знайшов, застрелив", – відзначає видання.

Також вони розповіли про єдиний вижив, якому вдалося уникнути загибелі, пробіг близько 3-4 кілометрів. У будинок його впустили тільки в центрі села. Чоловік ховався під диваном.

Крім того, місцеві "авторитети" нібито вмовляли Захарченко здатися і той сам зателефонував у поліцію.

Читайте також: Всі ридали, прощалось все село: 10-річний хлопчик помер у муках через знахарів (відео)

"На той час по всьому селу стояв гавкіт собак, половина жителів вже не спала і знала про те, що сталося. Подзвонили і дітям Толика. Місцеві "авторитети" передзвонювалися, вирішували, що робити. В селі кіпіш був, всіх на вуха підняли. Це ж не один труп, що можна було прикопати. Подзвонили Толику, сказали: "Ти попав. Давай-но ти сам в поліцію дзвони. Хоч і не явка з повинною, але зарахується". Поки те та се, набрали номер поліції тільки через півтори години після вбивства – Толик і той, що вижив, майже одночасно, Толик начебто встиг перший. І дружині він подзвонив", – розповіли люди.

Нагадаємо, у ніч на 22 травня в районі села Новоселиця Житомирської області було застрелено сімох людей. За підозрою у вбивстві затримано власника місцевого водоймища 58-річного Анатолія Захаренка.

За версією слідства, спочатку він убив двох зі своїх знайомих, які перебували поруч, потім почав розстрілювати шістьох інших, які спали. Одному вдалося втекти в ліс, дістатися до села й потім викликати поліцію.

З'ясувалися імена загиблих. Також відомо, що серед них були бійці батальйону м. Кульчицького та в/ч 3018 Нацгвардії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook