Екс-президент України Петро Порошенко прийшов на допит в Державне бюро розслідувань. Його близько двох годин допитували у справі про можливе ухилення від сплати податків при купівлі телеканалу "Прямий".

Читайте також: Інтим-скандал з другом Порошенка вийшов на новий рівень, екс-гарант може позбутися всього

В той же самий час, його 19-річні доньки-близнючки і на рік молодший син, під час допиту батька вимагали свободи слова.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Олексій Романов, а також продемонстрував фото на якому діти Порошенка з плакатами в руках вимагають свободи слова.

"Ці, вже повнолітні, принцеси зі своїм братом, мабуть, не розуміють, за рахунок яких кривавих грошей вони солодко їдять, живуть і навчаються в своїй Англії. Нехай, для початку, про свободу слова розкажуть Вишинському, Тимоніну, Гужві і Коцабе. І їм ще вистачає нахабства відкривати роти і чогось вимагати. Боюся, що вони довимагаются", – пише Романов.

Читайте також: Порошенко та українська мова: в мережу злили ще одне скандальне відео

Користувачі мережі не змогли пройти повз цього поста і почали активно коментувати дії дітей Порошенко.

"Це треба дійти до такої ницості. Перед дітьми йому не соромно або діти в курсі всіх його справ?", "Ну,зрозуміло. Вони не читають пресу,не дивляться ТБ. Або тільки 5 канал?", "Це огидно", "яблучко від яблуні. Вони навіть не розуміють, наскільки гидко це виглядає, тобто ступінь морального розкладання дорівнює татковому, що абсолютно не дивно", "Таке враження, що ні вони, ні їх батько досі не розуміють, що вони не "царське поріддя", "Дивитись гидко", "Я у глибині душі сподівалася, що після фіаско на виборах Петя як Керенський тихесенько свинтить зі своїм сімейством за бугор, а він продовжує демонструвати феноменальну борзість". 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook