Майже ніхто не знає, що для жіночого оргазму достатньо статевого члена довжиною 5 сантиметрів. Майже всі чутливі зони розташовані при вході у піхву, а на дні і на стінках їх майже немає.

Читайте також: Як не зруйнувати сексуальне життя: 6 звичок, від яких варто відмовитися

До того ж середня глибина піхви 9-10 сантиметрів, але вона еластична і здатна розтягуватися, коли це відбувається занадто сильно – жінка може відчувати біль, розповіла сексолог Ольга Василенко, пише 24 канал.

Тому дуже важливо знати практики і пози для того, щоб отримати задоволення від сексу з будь-яким розміром статевого члена. 

Маленький пеніс

Середня довжина статевого члена в Україні 13,9 сантиметра, тому маленькими можна вважати всіх, які набагато менші цієї цифри. У такому випадку допоможуть:

Глибокі пози. Це поза колінно-ліктьова, поза зверху, поза, коли жінка на спині з закинутими ногами вгору. 

Вибирайте пози, при яких тиск буде на передню стінку піхви. Наприклад, жінка зверху і відхилена назад від партнера, а не до нього. Або чоловік ззаду і жінка не просто стоїть на четвереньках, а підняла тулуб до нього вгору.

Важлива швидкість. Робіть це або швидко і глибоко, або дуже повільно, щоб відчути член усередині.

Не забувайте про клітор! Саме він є найбільш чутливою точкою на жіночому тілі, а не піхва (як заведено вважати). Так що розширюйте горизонти вашого сприйняття сексу. Задоволення можна отримати не тільки від входження партнера.

Читайте також: Що чоловіки вважають непривабливим у жінках: топ-7 речей

Великий пеніс

Дуже важливо, щоб лубриканту було багато.

Перед сексом краще простимулювати піхву руками для підготовки і розтягування.

Нехай процесом керує жінка! Тільки вона може контролювати глибину і швидкість.

Пози вибирайте неглибокі. Наприклад, місіонерська поза, але з трохи зведеними ногами у жінки. Або поза зверху під нахилом до чоловіка, де жінка сама вибирає глибину проникнення.

Комусь подобаються пози з широко розведеними ногами у жінки. Особливо якщо біль виникає в першій третині піхви.

Найголовніше – не мовчіть! Багато жінок просто терплять. Довіряють чоловічій "експертній" думці! А більшість чоловіків переконані, що головне це розмір. І якщо великий, то 100% буде добре!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook