Дивлячись на струнких та підтягнутих красунь з телеекранів, мимоволі починаєш задумуватись: як їм це вдалося? Дієта чи, можливо, спорт? Спробуємо розібратись.

Активний спосіб життя, на жаль, не завжди вписується в графіки сучасних жінок. Зайва вага стає дедалі більшою проблемою. Але ж і методики схуднення не стоять на місці. Сьогодні, наприклад, можливо скинути кілька зайвих кілограмів практично за тиждень. Інші ж методи дозволяють повернути стрункість та покращити пропорції власного тіла. Хто і як бореться з зайвими кілограмами?

№1 Дієта

За даними Київського інституту соціологічних досліджень, найбільш поширеним способом схуднення серед українок вважаються дієти. Користуються успіхом програми схуднення відомих зірок, такі як:

  • супова дієта Анжеліни Джолі;

  • дієта на зелених соках смузі, які споживають Вікторія Бекхем та Дженіфер Лопес;

  • низьковуглеводна методика П’єра Дюкана.

Дівчата активно діляться своїми досягненнями в інтернеті та влаштовують справжні марафони зі схуднення.

№2 Біологічно активні добавки

Цей спосіб боротьби із зайвими кілограмами більшість жінок поєднує із корекцією свого харчування. Так звані таблетки для схуднення здатні викликати відчуття ситості. Інші біологічно активні добавки використовуються як джерело певних вітамінів, амінокислот та мікроелементів, яких організму не вистачає в період обмежень по раціону.

№3 Спорт

Для багатьох дівчат відмінним способом схуднути та не виснажувати свій організм "голодуваннями" вважається спорт. Заняття йогою, відвідування тренажерного залу, басейну – все це допомагає українкам повернути бажані пропорції тіла. До речі, саме так худне Маша Єфросініна, як відома своєю безстрашністю до зайвих кілограмів. ЇЇ тренери рекомендують виконувати вправи на:

  • прокачку пресу;

  • прокачку сідниць та стегон;

  • підтяжку м’язів рук;

  • розтяжку.

Найчастіше такий спосіб дівчата обирають весною, коли необхідно привести себе в форму після зими. Найбільш оптимальною названа програма тренувань на 21 день.

№4 Масаж

Антицелюлітний масаж – це вдалий спосіб підкоригувати форми та позбутись локальних жирових відкладень. Дана методика не вимагає від жінки надзвичайних зусиль, саме тому вона вважається затребуваною. Правда, в цьому випадку варто знайти компетентного масажиста. Антицелюлітні процедури допомагають нормалізувати циркуляцію крові та лімфи, виводять шлаки та токсини, зменшують набряки та схильність до жирових відкладень в майбутньому.

№5 Гіпноз

Це доволі екстравагантний метод, але як показує практика, чимала кількість жінок з досвідом у схудненні віддають перевагу саме цій процедурі. В результаті гіпнотичного впливу в людини з’являється негативне ставлення до нездорової їжі та переїдань, а також кардинально змінюються харчові звички.

Який би метод жінкою не був обраний, важливо пам’ятати не тільки про красу, а й про безпеку власного здоров’я!