Пройшло кілька важких місяців, позначених фінансовими труднощами, спричиненими глобальною пандемією коронавірусу. Незалежно від того, втратили ви роботу або чи вам скоротити зарплату, є ймовірність, що ви зможете заробити трохи грошей, щоб звести кінці з кінцями, або принаймні заощадити, купуючи речі дешевше. Саме тому інтернет-ринки переживають бум. Наприклад, еBay заявив про значне зростання обсягів продажів, порівняно з попереднім роком.

Багато українців проводять час за покупками на веб-сайті eBay через широкий асортимент та ексклюзивність пропонованої продукції, а доставка з eBay в Україну з Ізі Експрес зробить сам процес купівлі легким та комфортним та заощадить ваш час, до того ж ціни на eBay можуть бути набагато нижчими для певних видів товарів, таких як електроніка чи фотоапаратура.

Нижче наведено кілька порад щодо купівлі товарів на eBay.

Перевірте історію

Ви можете легко дізнатися, скільки інші заплатили за той самий товар. Це може дати вам зрозуміти за скільки ви можете підібрати товар – незалежно від пропонованої у конкретному випадку ціни. Ось як це зробити. Шукайте продукт, наприклад, Apple iPad 7-го покоління, і, знайшовши списки, прокрутіть сторінку результатів до розділу ліворуч, де написано "Show only". Тепер виберіть "Completed Listings". Ціни зеленого кольору показують продані товари, а чорного кольору – ті, які не продаються.

Купуйте замість того, щоб робити ставку

Час – це гроші, і тому, якщо ви не хочете проходити процес торгів за товар, знайдіть іконку "Buy It Now", яка означає, що ви платите вказану ціну замість того, щоб розпочинати аукціон. Але не зупиняйтеся на досягнутому: хоча список "Buy It Now" повинен мати фіксовану ціну, це не означає, що ви не можете спробувати домовитись. Пропонуйте ціну нижчу за розміщену суму, і ви будете здивовані кількістю продавців, які приймуть пропозицію.

Зберіть інформацію про свій продукт

Не купуйте перший продукт, який побачите. Порівняйте ціни, з’ясуйте в Ізі Експрес витрати на доставку та дізнайтеся правила повернення оплати від різних продавців. Уважно прочитайте опис товару і подивіться на фотографії. Продукт новий або вживаний? Перегляньте інші веб-сайти, і якщо ви вважаєте, що там дешевше, попросіть продавця знизити ціну (можете надіслати йому скріншот як доказ).

Інші поради

  • Більше дізнайтеся про продавця (перевірте його рейтинг та коментарі).

  • Не бійтеся задавати питання перед покупкою.

  • Поцікавтесь, чи товар сертифікований та чи був він у ремонті.

  • Обирайте лише безпечні способи оплати.