23 грудня відбудуться перші вибори в 9 об’єднаних територіальних громадах Волині. Свій вибір цього дня мають зробити й жителі Ківерцівської міської та Тростянецької ОТГ. І поки одні кандидати піднімають свої рейтинги реальними справами та спілкуються з виборцями, інші в будь-який спосіб намагаються пробитися до влади через адмінресурс і залякування головних опонентів, інформують у Волинській обласній організації політичної партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП".

Читайте також: "Запроваджений в Україні воєнний стан є фейковим", – Тарас Батенко

У зв’язку з цим у волинському УКРОПі зробили заяву:

"Знаючи смішні й куці рейтинги президентської сили напередодні виборів, горе-чиновникам не спало на думку нічого розумнішого, як боротися з конкурентами через погрози звільнення з роботи, фіктивні кримінальні справи й можливі перевірки бізнесу силовиками.

Саме так почалася передвиборча гонка не лише на Ківерцівщині, а й по всій Волині. Тут уся адміністративно-командна машина працює над тим, аби не допустити перемоги на місцевих виборах опозиційного "Укропу", який, без сумніву, займає на Волині лідируючі позиції. За інформацією із власних джерел з ОДА, у результаті перемоги укропівців – в окремих районах будуть замінені керівники та апарат райдержадміністрацій, як неефективні напередодні президентської кампанії.

"До мене, як керівника районної партійної організації й депутата обласної ради, щодня звертаються кандидати у депутати Ківерцівської та Тростянецької ОТГ з тим, що на них тиснуть, шантажують звільненням і "переконують" вийти з партії та зняти свої кандидатури з виборів, щоб виграли ті, хто влаштовує нинішню владу. Діючих сільських голів змушують балотуватися від БПП, або ж домовляються з ними, що після перемоги оголосять, що вони йшли за підтримки президентської сили. Я давно не пам'ятаю таких брудних виборів. Порошенко зараз повністю повторює те, що робив Янукович і Партія Регіонів на Донбасі. Про подібні факти розповідають і мої колеги з Локачинського, Луцького, Іваничівського та Старовижівського районів. Хочу сказати, що ми знаємо і фіксуємо ці всі випадки і недопустимо залякування наших партійців та будемо адекватно протидіяти подібним провокаціям", – зазначив Олександр Омельчук.

Укропівці пропонують владі не залякувати конкурентів, а почати нарешті займатися вирішенням проблем шкіл і дитячих садочків, опалювального сезону, відсутності нормального транспортного сполучення у селах і тотального зубожіння населення, що масово мігрувало у пошуках роботи до сусідньої Польщі. Згадати, що саме за це вони отримують заробітну плату із коштів українських платників податків, а не за тиск і шантаж опонентів Петра Порошенка.

Читайте також: "Порошенко розуміє всю нікчемність свого рейтингу", – Шевченко про введення воєнного стану (відео)

Попри шалений тиск місцевих керівників РДА, кандидати від "Укропу" продовжують працювати та впевнені у своїй перемозі і пропонують БПП і їх сателітам на Волині навчитися нарешті вигравати вибори чесними методами, а не брехнею і погрозами.

Про схожі та інші випадки тиску та залякування просимо повідомляти на call-centr "Укропу" за номером 0-800-2-111-33. Тут Ви отримаєте безкоштовну юридичну та медійну підтримку, а також допомогу у питаннях, як діяти у подібних ситуаціях".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter