В окупованому Севастополі (Крим) на Братському меморіальному кладовищі похований син українського екс-президента Віктора Януковича.

Читайте також: Янукович помер у клініці в Москві, – росЗМІ

Могила Віктора Януковича-молодшого виглядає як майбутній сімейний склеп, йдеться у сюжеті "Крим.Реалії".

Бюст із чорного мармуру перебуває під цілодобовою охороною. Також мати Віктора Людмила Янукович, яка живе у Криму, доглядає могилу сина.

У сюжеті зазначається, що місць на кладовищі немає, але тільки не для Януковичів.

Настоятель Свято-Микільського храму протоієрей Георгій Поляков – духівник всього Чорноморського флоту Росії, якому і належить кладовище, особисто вирішує, кого можуть поховати поруч.

Читайте також: ЗМІ показали могилу сина Януковича

"У нього не раз бували і Володимир Путін, і Віктор Янукович. Коли у екс-президента помер син, Поляков не зміг йому відмовити", – розповідають у храмі.

"Молодший Янукович тут похований не тому, що він Янукович, а тому, що вони надавали велику благодійну допомогу храму. І коли така біда трапилася, і вони звернулися по допомогу до батюшки, щоб поховати його тут, батюшка не відмовив, бо діти Януковича допомогли відремонтувати дахи храму", – пояснює казначей Свято-Нікольського храму Віра Олександрівна.

Про вартість місця на такому VIP-кладовище працівник говорить наступне: "Туди не пробитися, там п'ять нулів, а що перед нулями – невідомо".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter