Напевно, багатьом відомо, що далеко не завжди жінка з шикарною модельною зовнішністю може надовго заволодіти увагою чоловіків. Буває так, що дама зовні непримітна, проте володіє якимось внутрішнім магнетизмом. Ці чари – не що інше, як жіноча сексуальна енергія.

Читайте також: Як утримання від сексу впливає на людей

Спочатку християнство піддало анафемі сексуальний магнетизм жінки, охрестивши сексуальну жінку відьмою. Потім десятиліттями радянської влади жінкам вселяли абсолютно асексуальный образ "товариша". Тепер сучасний фемінізм заперечує жіночу сексуальну привабливість через те, що чоловіки, мовляв, розглядають жінок лише як об'єкт для задоволення своєї хіті. Однак справжню природу жінки неможливо вбити, і нині все більше з'являється жіночих практик, покликаних відродити жіночність, накопичити жіночу силу, пише ТСН.

Для чого потрібна сексуальна енергія

У типовому розумінні сексуальна енергія – це те, що безпосередньо бере участь у статевому акті. І дійсно, жінки з більш вираженою сексуальністю можуть бути активними в сексі, вони більш привабливі сексуально, розкутіші, здатні отримувати більш яскраві і тривалі сексуальні враження. Але це лише вершина айсберга. Сексуальна енергія – це основна життєва енергія жінки, завдяки якій вона може отримати від світу все, що вона побажає. Що більше цієї енергії, то сміливіші бажання жінки будуть втілені. Заміжні жінки з допомогою сексуальної енергії дають чоловікові віру в себе і сили на досягнення успіху.

Способи підвищення сексуальної енергії

Жіноча сексуальна енергія – це енергія свадхістани, чакри, що відповідає за задоволення. Вона розташована трохи нижче пупка. Всі заняття, які так чи інакше пов'язані з задоволенням і активізацією енергії в цьому центрі, будуть давати вам сексуальну енергію. Ось деякі з них.

Танці. Ніщо так не виховує жіночність, як заняття танцями. Особливо корисні східні танці, трайбл, латино-американські танці, африканські танці.

Йога. Бажано ходити на заняття до тренера-жінки. При цьому подивіться уважно на статуру тренера. Деякі жінки, які довгий час займалися йогою під керівництвом чоловіків, відрізняються дещо "хлопчачою" статурою. Вибирайте для занять йогою тренера з більш жіночними формами.

Тренування інтимних м'язів. Вправи Кегеля й імбілдинг – це не так спосіб стати неперевершеною коханкою, як збільшити рівень своєї жіночої сили.

Масаж. Масаж розслаблює м'язи, дозволяє енергії вільно текти тілом, активізує роботу органів і систем організму. Нарешті, масаж – це задоволення і розслаблення. Також не нехтуйте спа-процедурами.

Психотерапія. Часто перенесені психологічні травми, стреси, насильство, накопичені образи блокують сексуальну енергію. Психотерапія дозволяє звільнити непережиті почуття разом з енергією. Добре підійде також тілесно-орієнтована психотерапія.

Носіння спідниць. Вважається, що штани блокують сексуальну енергію, в той час як спідниці і сукні дозволяють підтримувати зв'язок зі своїм жіночим началом, з енергією материнського роду.

Читайте також: Секс зі зрілою жінкою: переваги і недоліки

Спілкування з мудрими, сильними жінками. При спілкуванні з представницями однойменної статі, особливо якщо вони володіють знаннями своєї природи і займаються жіночими практиками, жіноча енергія об'єднується і примножується.

Творчість. Заняття творчістю сприяє внутрішній розкутості, завдяки чому жіноча енергія вивільняється.

Догляд за своєю зовнішністю. Ніщо так не робить жінку жінкою, як турбота про себе. Не відмовляйте собі у манікюрі, зачісці й макіяжі.

Медитація. Жіноча природа – це спокій, плавність і розслабленість. На жаль, багато жінок зараз змушені заробляти нарівні з чоловіками, вони живуть у постійному напруженні і стресі. Таким чином вони втрачають свою сексуальну енергію. Заведіть звичку заспокоювати свої нерви, гармонізувати свій внутрішній стан за допомогою медитацій.

Співчуття. Шлях жінки – нести красу і гармонію у світ. Основні якості енергетично сильної жінки – доброта, внутрішнє тепло і любов. Що більше енергії ви віддаєте світу, то більше вам повертається.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook