Юлія Гринчук, яку президент Володимир Зеленський звільнив з посади Горохівської районної державної адміністрації, швидко знайшла собі нове місце роботи на державній службі. Начальник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк призначив її головою Луцької філії центру зайнятості.

Читайте також: Голову Гіркополонківської ОТГ Ніну Симонович затримали на хабарі

"Як так вийшло? За які заслуги?" – спитаєте ви. Все просто, варто тільки поглянути на минуле Юлії Гринчук. 

Як повідомляє Волинська газета, раніше Юлія Юріївна трудилася директором школи №24 у м. Луцьку. До цього від партії екс-президента невдало балотувалася в депутати луцької міськради. В жовтні 2014 р. очолювала Окружну виборчу комісію №22 за квотою "БПП "Солідарність" із виборів народних депутатів України (розгорівся скандал через відмову виборчкому перерахувати голоси на кількох дільницях, у результаті чого Ігор Лапін із перевагою в 27 голосів переміг Ірину Констанкевич). А ще раніше – як голова жіночого крила Волинської ТОП "Блок Петра Порошенка "Солідарність" проводила акцію читання казок українською в луцьких дитсадках…

За цікавим збігом обставин Роман Романюк у 2015 році очолив обласний осередок партії "БПП "Солідарність". Він відкрито почав підтримувати однопартійців, які порошували закон і пристоював своїх людей на різні посади.

Наприклад, голова центру зайнятості став на захист депутата-однопартійця з Луцької міської ради Петра Нестерука, який займався незаконним продажем контрафактного алкоголю.

Петро Нестерук, Роман Романюк, Микола Яручик

Тепер же Роман Романюк, схоже, вирішив працевлаштувати звільнених президентом Зеленським голів РДА та інших чиновників від БПП, аби ті і далі могли "просиджувати штани" за державний кошт, а може й займатись корупцією на посадах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook