Поки виборці олігарха Степана Івахіва потерпають від проблеми з ветсанзаводом, їх обранець боксує та п’є каву з шоуменами на місяці, де запрошує усіх близьких та рідних на день народження.

Читайте також: Оля Полякова і VIPи: хто запалював на вечірці волинського "Стьопи-космоса"

Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Свій день народження нардеп-олігарх вирішив відсвяткувати у Трускавці, у власному 5-ти зірковому курортному комплексі "Ріксос-Прикарпаття".

На ювілей народний депутат скликав найдорожчих та найрідніших людей, і, як не дивно, ними виявились не виборці з його округу, а представники політичної та бізнесової еліт.

Журналістам, які приїхали щоб привітати Степана Івахіва, на рецепції сказали, що потрапити на вечірку їм не вдасться, оскільки охорона пропускає гостей лише за списками.

Серед поважних гостей волинського олігарха помітили колишнього голову Верховної Ради Володимира Литвина, нардепа Сергія Мартиняка. Окрім того, на святі був присутній екс-директор "Луцьктепло" Олександр Киричук, який був одним з героїв журналістського розслідування спрямованого на дисредитацію сім'ї покійного друга та партнера Івахіва - Ігоря Єремеєва.

Читайте також: Волинський бізнесмен висмоктує гроші у олігарха через громадську організацію

Не прогавив шанс привітати свого покровителя керівник "12 каналу" Володимир Пащенко, адже Степан Івахів так щедро фінансує усі його провальні проекти.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter