Значний резонанс у суспільстві викликали події пов’язані зі спробою затримання лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі. Не залишився осторонь цієї події і очільник обласного осередку президентської партії «БПП» на Волині Роман Романюк.

Читайте також: Порошенко вперше прокоментував ситуацію з Саакашвілі

Відповідний допис політик залишив на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, він висловив повну підтримку позиції голови фракції «БПП» у Верховній Раді Артура Герасимова, звинуватив у розхитуванні ситуації в державі та антиукраїнських діях.

«Прикро і соромно спостерігати за театром абсурду, головну роль у якому виконує Міхеіл Саакашвілі з прокремлівською командою.

Повністю підтримую позицію голови фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній раді Артура Герасимова про те, що «соратники грузинського політика з числа народних депутатів мають припинити свої повноваження».

Низько і нікчемно на словах працювати задля кращого майбутнього України і в той же час розхитувати ситуацію в державі, підбурюючи українських громадян до акцій протесту.

Однозначно, за антиукраїнські дії, за спробу вчинити державний заколот і Саакашвілі, і його поплічники повинні нести відповідальність за всією суворістю закону», – йдеться у дописі.

Читайте також: «Пішов ти в дупу». Пранкер розіграв Порошенка від імені прем'єра Грузії. Поговорили про Саакашвілі

Таку позицію волинського політика різко засудили користувачі Фейсбук у коментарях.

«Друже, май свою думку і не пиши те, що партія заставляє», – обурюється Андрій Демчук.

Луцький активіст Сергій Рижков коментуючи цей допис, взагалі пригадав про доцільність роботи Волинського обласного центру зайнятості, директором якого є пан Романюк: «Дивлюсь на події тверезо і об'єктивно. Ось, наприклад, Центр Зайнятості – не потрібний зовсім орган (на мою думку), він тільки легалізує небажання людей працювати, це засіб людей тянгути гроші з Держави, бо ринок праці живе іншим життям. Луцький р-н працевлаштував на работу за рік 390 людей (на паперах, не кажучи скільки насправді лишились працювати). Бачите, можна дивитися на одне саме, а бачити різне, Роман».

«Прикро, дуже прикро, що ті, хто на крові справжніх героїв прийшли до влади через переворот, який зробив народ своїми силами та своєю кров'ю, нічого корисного для того народу не зробили. А за свої місця бояться настільки...», – розчаровано дописує Сергій Морозюк.

Нагадаємо, 5 грудня Міхеіл Саакашвілі був затриманий на даху будинку. Пізніше прихильники політика витягнули його з автомобіля правоохоронців. Наразі Саакашвілі оголосили в розшук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook