Нова бруківка та "алея троянд". Поки Луцьк в очікуванні великих морозів- будівельники намагаються якнайшвидше завершити вуличні ремонти. 

Читайте також: Як за останні роки змінився Луцьк (відео)

Ремонт прибудинкової території, що на вулиці Сенаторки-Левчанівської, 2 майже завершено. У дворі будинку облаштували бордюри та стоки, а також асфальтували дорогу.

А у дворі на вулиці Ковельській, 62 де поруч ще два будинки, висипали основу для того, щоб потім викласти бруківку. В наступному році планують облаштувати дитячий майданчик, зробити освітлення. Зміни відчутні, кажуть люди.

У центрі міста триває реконструкція скверу за проектом групи молодих архітекторів. Працівники ремонтують алею за кошти житлового забудовника, що зводить тут багатоповерхівку. За тиждень часу будівельні роботи мають завершити, а навесні міська рада планує провести озеленення цієї території, купити лавки, встановити освітлення та смітники. Радник міського голови Ігор Поліщук додає: це буде показовий сквер, де можна буде спокійно присісти, почитати цікаву книжку і випити каву.

Читайте також: Міст на Ковельській у Луцьку готовий до роботи

Близько двох тижнів тому мешканці будинку на вул. Шопена, 13,15 зустрілися з Першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом та досягли майже повної згоди по проекту реконструкції двору. А вже сьогодні люди користуються рівними дорогами та пішохідними доріжками. Територія двору, який раніше просто тонув під час дощів, тепер матиме якісне покриття з бруківки, продуману інфраструктуру. Зараз тут тривають будівельні роботи, велика частина вже зроблена. В наступному році заплановано додати ще й елементи благоустрою: дитячий майданчик, лавки, зелені насадження.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter