Ми завжди починаємо день з пробудження. І від того, в якому настрої ми прокинемося, у багато залежить те, як піде весь день. Для того щоб ви дізналися, як починати його з хорошим настроєм, і написана ця стаття.

Читайте також: Нова вакцина проти ВІЛ спрацювала ефективно на людях

Про це повідомляє Сегодня.

1. Не валяйтеся в ліжку. Правильніше всього вставати рано вранці. Для того щоб ви змогли нормально піднятися, і спати потрібно лягти раніше. Після пробудження не варто лежати під ковдрою і думати про погане. Про те, як не хочеться вставати і кудись вирушати. Так ви тільки мучите себе. Прокинулися – піднімайтеся. Так ви і відчувати будете себе бадьоріше.

2. Посміхніться. Зробіть це перед дзеркалом, подумайте про те, що сьогоднішній день повинен стати хорошим і особливим. Дайте собі хороший посил з ранку і пронесіть його через весь день.

3. Випийте натщесерце склянку теплої води. Можна з додаванням лимонного соку. Цю процедуру робили в Стародавньому Китаї. Вода змусить ваш шлунок добре запрацювати, очистити його від залишків вчорашньої їжі і шкідливих речовин.

Читайте також: Які напої позитивно впливають на серце

4. Вмийтеся холодною водою. Не крижаною, а прохолодною. Це вас приведе до тями, підбадьорить і очі вже не будуть злипатися. Мозок включиться в роботу.

5. Чистіть не тільки зуби, але й язик спеціальним скребком (або звичайною чайною ложкою). Адже за ніч на ньому збираються різні мікроби і бактерії. До очищення порожнини рота варто підходити з великою відповідальністю.

6. Зробіть зарядку. Навіть якщо дуже лінь, привчіть себе, зробіть з цього звичку. До речі, після вмивання і зарядки ви точно отримаєте заряд бадьорості, бажання повернутися в ліжко і продовжити спати буде мінімальним.

Читайте також: Чим корисні розвантажувальні дні

7. Прийміть контрастний душ. Це корисно. Це освіжає вас, загартовує. Не шкодуйте на це хоча б п'яти хвилин. Так ви прокинетеся остаточно.

8. Поснідайте. Отримайте свою порцію енергії та вітамінів. Найкраще випити свіжовичавлений сік або чай. А з'їсти – бутерброд з маслом, вівсяну або гречану кашу. А на десерт – який-небудь фрукт. Найкраще щось з цитрусових, так як вітамін С сприяє підбадьоренню організму. Але не варто вживати апельсини, мандарини, грейпфрути замість сніданку, так як це шкодить шлунку.

9. Складіть план на день. Так вам буде простіше виконати все те, що запланували. Та й це добре мотивує. Адже в плані ви відзначаєте те, що вже зробили. І коли ваші маленькі цілі на день одна за одною досягаються, це надихає.

10. Перед виходом з дому ще раз погляньте на себе в дзеркало, посміхніться, подумайте про те, що день видасться хорошим. Програйте деякі ситуації в голові. Придумайте їм позитивну кінцівку. Наприклад, якщо вас чекає важлива зустріч, будьте впевнені в тому, що все складеться найкращим для вас чином. Багато чого залежить від нашого настрою.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter