В ході дослідження з'ясувалося, що чоловіки часто брешуть про розмір свого статевого органу. В опитуванні брали участь 953 чоловіки з різних країн і 726 жінок.

Читайте також: Регулярно і з задоволенням: названі чотири важливі моменти про частоту сексу (18+)

Чоловікам задавали питання: «Який ваш розмір пеніса в ерегованому стані?", а у жінок запитували, якої довжини був член їх останнього чоловіка. Виявилося, що не тільки чоловіки, а й жінки недоговорюють про розмір чоловічої «гідності».

Більше всіх збрехали австралійці. За даними дослідження EveryoneWeb, середній розмір пеніса у цих чоловіків становить 13 см. Хоча самі чоловіки назвали цифру 18.

Така ж ситуація і в американців. Молоді люди цієї нації стверджують, що в середньому їх статевий орган становить аж 18,4 см, а насправді − 13.

На третьому місці опинилися британці з результатом в 14 см в середньому. Хоча чоловіки впевнені, що їх «гідність» досягає 17,5 см. До слова, жінки відзначили, що у їх коханців розмір в середньому 16,9 см.

А ось канадці зійшлися в думках. І чоловіки, і жінки назвали цифру 18. І це попри те, що середній розмір статевого чоловічого органу в Канаді становить 14 см.

Також наголошується, що найбільший розмір члена спостерігається у чоловіків з Бразилії, Колумбії, Конго і Еквадору.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook