Психологи заявляють, що певні риси характеру просто не дають можливості жінкам вирватися з бідності.

Читайте також: Куди тікає секс: експерти назвали 5 причин інтимних проблем в тривалих стосунках

Всього експерти виділили 5 якостей особистості, які прирікають жінок на відсутність забезпеченого способу життя.

  • Звичка економити на собі. Якщо жінка роками не оновлює гардероб, купує тільки найдешевшу взуття та косметику, то тим самим програмує себе на бідність, впевнені психологи. У цьому випадку головне зрозуміти, що ви гідні кращого, заявляють експерти.

  • Впевненість в нездатності заробляти достатньо грошей. Фахівці вважають, що впевненість в собі і своїх силах – це ключик до успіху.

  • Заздрість до успішних людей і жалість до себе. Така поведінка веде лише до розтрачання енергії, яку б варто було спрямувати абсолютно в інше русло, вважають психологи.

  • Схильність до паніки в умовах обмеженості коштів. Експерти радять з кожної зарплати відкладати невелику суму грошей, нехай і зовсім скромну. Цей "ритуал" дасть можливість без страху дивитися в майбутнє, впевнені психологи.

  • Бажання мати "синицю в руках"Якщо жінка тримається за нецікаву роботу, до паніки боїться скорочення або звільнення, то ніколи не ризикне змінити вид діяльності. А значить і не отримає шансу зміцнити своє матеріальне становище, вважають експерти.

Психологи роблять висновок, що саме ці риси характеру заважають жінкам розбагатіти.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook