Що жінки тільки не вигадують, щоб привертати увагу протилежної статі. У хід йде яскравий макіяж, мереживна білизна, панчохи та коротка спідниця, але все це лише жіноча здогадка з приводу того, який одяг збуджує чоловіків.

Читайте також: ТОП-5 гарячих технік поцілунку, які зведуть чоловіка з розуму

Аби ти точно знала, що можна вдягнути на побачення аби бути сексапільною крихіткою – редакція Люкс ФМ дізналася в мужчинчиків, який одяг вони вважають спокусливим на жіночому тілі.

Уважно конспектуй, бо ця добірка може врятувати тебе не тільки від модного провалу.

Підбори

Це давно відомий факт, але сучасні жінки чомусь часто забувають про те, що високі підбори не тільки роблять їхні ніжки довшими та стрункішими, але й доводять чоловіків до запаморочення! Мужчинчики зауважують, що їх завжди збуджують жінки на підборах.

Краще комбінувати цю деталь гардеробу з абсолютною відсутністю одягу, і тоді твій секс з ним буде яскравішим, ніж зоряне небо!

Одяг червоного кольору

Червоний – це колір пристрасті та кохання, тому не дивно, що чоловіки втрачають голову від красунечок у червоному вбранні.

Науково доведено, що жінки в червоному одязі сприймаються чоловіками як більш впевнені, сексуальні та ризиковані.

Маленька чорна сукня

Це вічна класика та абсолютно безпрограшний варіант в будь-якому випадку!

Читайте також: Названо несподівану причину, з якої не хочеться сексу

Сукня або топ з відкритими плечима

Чоловіки божеволіють від оголеної шиї, ключиць та плечей. За статистикою, мужчиники завжди звертають увагу не руки та плечі жінок, які демонструють їхню вразливість та жіночність.

Сукня-футляр

Протилежна стать шаленіє від типу фігури "пісочний годинник", але навіть якщо ти не підходиш під цю характеристику – завдяки правильно підібраній сукні-футляру ти зможеш скорегувати недоліки своєї фігурки та провести незабутнє враження!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook