Президент Петро Порошенко зареєстрував аж 44 тисячі спостерігачів. І це – половина всіх 85 644 зареєстрованих спостерігачів на дільницях.

Читайте також: Свинячі голови, обрубані руки та бійка з поліцією: як пройшла зустріч Порошенка з народом у Вінниці (фото, відео)

Про це повідомила керівник громадської організації "Успішна варта" Наталія Наталина на своїй сторінці в Facebook.

Раніше Наталина повідомляла, що спостерігачів для Порошенка зареєструвала організація "Український центр демократичного суспільства" і "Солідарна молодь". Однак сьогодні на сайті ЦВК оновилися дані, і виявилося, що від "Українського центру демократичного суспільства" буде не 10 911 чоловік, а 28 368. Від "Солідарної молоді" – не 2 335, а 8 596. Ще 2 873 осіб пройшли від "Удару".

Читайте також: На виступі Порошенка в Івано-Франківську стались сутички між активістами, "тітушками" та силовиками (Відео)

"Ще цікава організація "Громадська організація Всеукраїнський департамент виявлення та протидії корупції в органах влади та місцевого самоврядування", від якої йде 4073 спостерігача. Сайту цієї організації я не знайшла і будь-яких публічних заяв її керівників... А ось в числі підписантів значиться цікава людина – Зінченко Валерій Олександрович. Саме з таким ім’ям, прізвищем та по батькові за дивним збігом обставин є помічник на громадських засадах у народного депутата Паламарчука Миколи Петровича. Фракція Блок Петра Порошенко", – зазначила Наталія Наталина.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook