Кандидат у голови Торчинської ОТГ екс-регіонал Юрій Кревський вирішив "підкупити" виборців доброю справою незадовго до виборів. З його ініціативи буде побудований дитячий майданчик, вже закуплене обладнання.

Читайте також: Екс-регіонали хочуть незаконно захопити владу у Торчинській ОТГ

Під час будівництва стався скандальний інцидент. Виявилось, що реалізовувати проект будуть робітники, частина з яких зловживають спиртними напоями і працюють напідпитку. У цьому світлі вже виникають питання щодо якості робіт. Схоже, у такий спосіб Юрій Кревський вирішив добряче зекономити на робочій силі.

Учора два робітники, які займались втіленням проекту Юрія Кревського, серйозно посварились. Один з них образив матір іншого і поплатився за це. Чоловік заступився за свою жінку і зламав щелепу нечемному колезі. Постраждалому довелось звертатись за допомогою до лікарні і тепер на нього чекає тривалий курс лікування, а його кривднику – позбавлення волі за нанесення побоїв середньої тяжкості.

За словами очевидців, обидва робітники під час конфлікту були напідпитку.

Нагадаємо, що Юрія Кревського просуває на посаду керівника Торчинської ОТГ скандальний нардеп Сергій Мартиняк, який зачувши вибори на носі, почав знову з`являтися на окрузі.

Вибори сільського голови та депутатів Торчинської ОТГ відбудуться 29 квітня 2018 року.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter