Молоді та енергійні водії виїжджають з Луцька за кордон, аби отримати гідну оплату праці.

Читайте також: Луцький перевізник розповів про можливе підняття цін за проїзд до 7 гривень

Про це повідомив директор Луцького АТП 10701 Сергій Дьомін під час засідання виконокому міськради.

За його словами, зараз є багато звернень громадян, які вказують на недоліки перевезель, однак, вони намагаються зберегти хоча б це. Дьомін зазначив, що наразі про покращення говорити неможливо, оскільки вони знаходяться у скрутному становищі.

"Коли ми піднімали вартість проїзду до 5 грн – вартість пального у закупці була 23 грн, а зараз 32 – тож більшість маршрутів є просто нерентабельними. Тож із такою ціною на пальне потрібно підняти вартість проїзду", – заявив він.

Читайте також: У Луцьку перевізник відмовився обслуговувати маршрут №18 (відео)

Водночас, член виконкому Ігор Муковоз наголосив на тому, що це приватне підприємство, яке "тільки приходить до міськради і плаче над тим, аби підняли вартість проїзду, бо вам настільки важко працювати".

"Ніхто просто так піднімати тарифи не буде. Поки усі ключові пункти не будуть виконані стосовно якості перевезень, вартість не буде піднята. Вчора ми перевіряли маршрути, які обслуговує ваше АТП, то в них не працює озвучка. Маршрут 18, який мав би уже виїжджати, за вашими обіцянками, так і не виїхав. А зараз, коли ви, Дьомін, говорите про те, що вам дуже погано і поки не піднімуть тариф нічого не зміниться, або ви взагалі зійдете з ринку, то це просто маніпуляції. Ви нічого не робите для покращення", – сказав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter