Деколи жінки живуть у статусі цивільної дружини мало не все життя, сподіваючись, що коханий освідчиться.

Читайте також: Які дивні речі зваблюють чоловіків

Експерти WomanHit зібрали найважливіші пункти, за якими чоловік обирає жінку, з якою він готовий побудувати сім'ю.

З жінкою є про що поговорити

Чоловік легко занудьгує, якщо поруч з ним жінка, яку хвилює лише найближчий розпродаж і обговорення подруг. Дівчина, яка впевнена в собі і може підтримати розмову, має всі шанси привернути увагу гідного чоловіка.

Вона не дає нудьгувати

Погодьтеся, що меланхолійний і депресивний чоловік, що жінка – не викликають бажання знайомитися і тим більше продовжувати стосунки. Звичайно, не йдеться про те, щоб перетворювати своє життя в нескінченний свято, але вміння радіти простим речам і бачити світ різнобарвним допомагає налагоджувати контакт насамперед з чоловіками.

Читайте також: 10 правил про секс, яких має дотримуватись кожен

Жінка не переслідує

Немає нічого гіршого від нав'язливості: таких жінок чоловіки відразу викреслюють з життя. Чоловік за своєю суттю мисливець, який сам повинен домагатися прихильності жінки, якщо ж його "жертва" міняється з ним місцями, так ще й починає дошкуляти, навряд чи можна розраховувати на довгострокові стосунки. Сім'я з такою жінкою перетворюється на жах.

Жінка підтримує

Нехай чоловіки і сильна стать, їм необхідна підтримка та допомога у важких життєвих ситуаціях. Однак найчастіше від жінки вимагається розуміння і вміння підбадьорити. Чоловік неймовірно оцінить такий підхід і вже не захоче відпускати від себе таку жінку, в обіймах якої він завжди знайде розраду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook