Сфера любові і почуттів базується на вплив зірок. Астрологи упевнені: вступати в 2020 рік потрібно без образ, з позитивним настроєм і вірою в краще.

Читайте також: Ворожіння на Новий рік 2020: як і коли загадати новорічне бажання

Про це пише Уніан.

Овен

Нестабільне вплив активних планет може загасити вогонь цього Знака. Весь запал Овнів перейде з відносин з партнером у роботу. Будуть введені нові правила спілкування: якісь аспекти відносин стануть більш вільними, якісь прихованими від сторонніх очей. Астрологи радять Овнам знайти те, що допоможе (як партнера, так і їм самим) реалізуватися через любов: це може бути підтримка, мотивація і навіть ревнощі. Одиноких Овнів від самотності врятує інтуїція: шосте почуття додасть впевненості в собі і подарує сили діяти рішуче.

Телець

Січневі зірки посилять психологічну залежність від партнера: Тельці ризикують негативно реагувати на будь-які спроби коханої людини провести час без них, щось приховати, зайнятися чимось своїм. У другій половині місяця невдоволення партнером зійде нанівець, а ось рубці і шрами можуть залишитися надовго. Щоб цього не сталося, бажано знизити градус напруги і намагатися краще розуміти свого партнера. Тільцям в пошуках не варто захоплюватися самоаналізом: розбираючись з почуттями і аналізуючи минулі промахи, можна запросто втратити реальні шанси і можливість стати щасливішими.

Близнюки

У січні у відносинах Близнюків чекає багато цікавих змін і відкриттів, заснованих на минулих розмовах, свідоцтвах і бажання партнера. Астрологи попереджають про загрозу розриву, яка зависне над людьми, якщо ті друг іншому переситилися. У цьому випадку ніякі зміни та нововведення не зможуть розвіяти обопільну нудьгу, рутину і охолодження почуттів. Самотні представники Знаку можуть відчути меланхолію і всерйоз задуматися про відносини з розрахунку. В цьому випадку краще пробудити голос інтуїції і обдумати, чи варта гра свічок.

Рак

У січні закохані Раки потраплять під владу минулого, що може вилитися у взаємні докори і суперечки. Астрологи рекомендують більше працювати над собою і вчитися контролю емоцій, щоб постійні пригадування минулих образ, надмірні вимоги і різкі перепади настрою не зіштовхнули відносини у прірву. Кохана людина пробачить багато, але не все. Раки у вільному польоті в січні отримають шанс заново закохатися, особливо якщо в 2019 році їх переслідувала смуга невдач. Зірки прихильні взаємними симпатіями і романтичним подвигів.

Лев

Січень принесе Левам переломний момент: представники цього Знаку можуть всерйоз задуматися про розставання. Причина – рутина, яка змушує гордих і амбітних Львів ламатися під вагою подружніх обов'язків. Захочеться свободи, легкості, нових емоцій та спілкування. Не поспішайте переживати: порятунок від кризи можна знайти у творчості. А ось зважилися зіграти останній акорд можна не сподіватися на відновлення колишніх відносин. Самотні Леви ризикують потрапити в полон ілюзій. Астрологи радять дотримуватися обережності при нових знайомствах, особливо через інтернет.

Діва

У січні астрологи радять Дівам не обмежувати свободу коханої людини, утриматися від вимог, примх і сцен ревнощів. Важливо утихомирити свій запал і дозволити партнерові самостійно вирішувати: провести час з вами або зайнятися замість цього своїми справами. Демони, випущені Дівами на волю, ризикують довести другу половинку до відчуження і роздумів про те, чи не пора взяти перерву. Дівам, які мріють про любов і щастя, варто уважніше дивитися по сторонах: доля подасть знак понад. Незабаром стане ясно, хто підходить для ролі ідеального супутника.

Читайте також: Що не можна робити і чого варто побоюватися у 2020 високосному році

Терези

З настанням нового року в сфері відносин відбудеться оновлення. Астрологи радять не з'ясовувати стосунки з партнером, не сперечатися з приводу грошей і не чинити зло. В іншому випадку нечемність і підвищений градус роздратування в парі проб'є пролом у спільне щастя. Січень може стати цілком приємним в чуттєвому плані місяцем, якщо частіше демонструвати свою любов і відданість. Терезам у сумнівах або активному пошуку краще з головою піти в роботу або зосередитися на саморозвиток. Сфера любові зараз таїть у собі більше небезпек, ніж перспективних можливостей.

Скорпіон

Січень принесе Скорпіонам численні сварки через ревнощі, гроші, різницю цілей, нестачуі уваги і відсутність вільного часу. Звести негатив допоможе поступливість до інтересів, бажань і потреб коханої людини. Астрологи радять не ставити свої "хочу" вище партнера, тоді у відносинах стане більше ніжності і душевного тепла. Невзаємно закоханим та одиноким Скорпіонам допоможе ініціативність, уважність до об'єкту симпатії. Зірки радять створити репутацію ввічливої і уважної людини, щоб завоювати чуже серце.

Стрілець

Новий рік почнеться для Стрільців з хороших новин: у січні в них з партнером з'явиться більше спільних інтересів і цілей, причому не тільки матеріальних, але й духовних. Правда, тонути в коханій людині не варто: час, проведений порізно, тільки зміцнить стосунки, вивівши їх на нову орбіту. А ось безотрывное проведення часу загрожує проявом неприємних рис характеру і взаємним відторгненням. Самотня життя Стрільців у цьому місяці зазнає зміни. Спочатку невеликі, вони стануть передвісниками крутих життєвих змін. Еслина прикметі є відповідна кандидатура, можна зробити кроки назустріч спільного щастя.

Козеріг

Астрологи радять у січні Козерогам поменше третирувати близької людини і побільше поступатися. Важливо зберігати баланс інтересів і не перегинати палицю, захоплюючись докорами без об'єктивних причин. Найвимогливішим Козерогам варто пам'ятати про те, що можна диктувати свою лінію поведінки і щось забороняти іншій людині, навіть якщо це ваш партнер. Лояльність і уважність – найкращі помічники, які допоможуть внести у відносини те, чого їм не вистачає. Козерогам в пошуку бажано перестати обдаровувати увагою тих, з ким немає ніяких перспектив. Деякі знайомства краще залишити на стадії приємного побачення.

Водолій

У січні Водолії можуть зміцнити любовний союз і підсилити любов партнера за допомогою матеріальних чинників, романтичних жестів, психологічних вивертів і природного чарівності, причому разом вони допоможуть досягти бажаного в найкоротші терміни. Як тільки неприступна фортеця впаде, можна буде зменшити обороти і приділити увагу особистим, творчим і професійним інтересам. Одиноким Водоліям не варто забувати про те, що впертість і напір часом працюють набагато гірше, ніж уважність і чемність. Також астрологи попереджають: за минулих розчарувань можливе повторення любовної драми.

Риби

Астрологи радять Рибам у січні зайняти вичікувальну позицію і частіше поступатися коханій людині. Щоб не стався розкол, дуже важливо підтримувати починання та заохочувати досягнення партнера, не забуваючи час від часу демонструвати любов і повагу. Все це допоможе вивести союз на новий рівень, отримавши не лише безцінний досвід, але й позитивні емоції. Вільним Рибам астрологи радять зробити те, на що вони не вирішувалися раніше. Можна шукати нові способи залучення любові, ходити на незвичайні побачення або спробувати зав'язати стосунки з кимось із близького оточення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook