Департамент муніципальної варти Луцької міської ради попереджає автовласників про дотримання норм паркування на місцевому авторинку. Про це йдеться на сторінці муніципалів у Facebook.

Читайте також: У Луцьку чоловік підкидав будівельне сміття у чужі контейнери

Департамент повідомляє, що з 7 лютого 2021 року (протягом трьох місяців) кожного четверга та неділі, інспекторами з паркування, а також управлінням патрульної поліції у Волинській області, буде проводиться робота по притягненню до адміністративної відповідальності водіїв транспортних засобів, які порушують правила дорожнього руху на вулицях Єршова, Карбишева та Індустріальна під час днів роботи авторинку.

Значна частина автовласників, які приїжджають на авторинок паркуються за його межами, на тротуарах, газонах, пішохідних переходах, перехрестях, виїздах з прилеглих територій і, безпосередньо, в місці виїзду, стоянки на проїзній частині в два і більше ряди, зупинки та стоянки на дорозі, яка розділювальну смугу та на зелених насадженнях, чим порушують правила дорожнього руху та правила благоустрою міста Луцьк.

Читайте також: Від сьогодні у Луцьку перевірятимуть пасажирів громадського транспорту

Додатково повідомляємо:

– порушення правил зупинки, стоянки – ч.1ст. 122 КУпАП – штраф 255 грн.;

– порушення правил зупинки стоянки, що створює перешкоду для інших учасників руху – ч.3 ст. 122 КУпАП – штраф 510 грн.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook