У піцерії мережі "Фелічіта" вибачились за прикрий випадок з отруєнням, який трапився нещодавно у одному із закладів Луцька.

Читайте також: У одній з популярних піцерій Луцька отруїлись 10 людей

У піцерії запевняють, що дуже засмучені через неприємну ситуацію. Про це йдеться у дописі на сторінці закладу у Facеbook.

Нагадаємо, 11−12 липня до обласної інфекційної лікарні з діагнозом гострий гастроентероколіт госпіталізували 10 осіб, які відвідували піцерію "Фелічіта" у Луцьку.

"Шановні лучани! Просимо вибачення за прикру ситуацію, що трапилася у нашій компанії! Ми глибоко поважаємо кожного нашого гостя, клієнта, партнера! Ситуація, що виникла вкрай засмутила всю команду, адже у нас, це трапилось вперше за 20 років!", − йдеться у дописі.

Також у закладі повідомили, що для уникнення чуток та висвітлення неправдивої інформації, керівництво піцерії ініціювало закриття одного із закладів на вулиці Винниченка, 2 для виявлення причин харчового отруєння.

"Для з'ясування обставин та причин виникнення спалаху лікарі−епідеміологи здійснюють комплекс протиепідемічних і профілактичних заходів, залучені контролюючі органи! На період епідеміологічного розслідування піцерія не працюватиме", − інформує адміністрація закладу.

Читайте також: У місті на Волині в закладі громадського харчування отруїлося 13 людей

Разом з тим, у "Фелічіті" запевняють, що знайдуть причину отруєння: "Ми в жодному разі не відмовляємося від проблеми, а впевненно її вирішуємо Гарантуємо провести всі необхідні заходи для уникнення таких ситуацій в майбутньому. Ми з Вами вже багато років, і хочемо й надалі бути прикладом гарного смаку, хорошого сервісу, смачної та безпечної їжі. Приносимо вибачення кожному з Вас. Ми переконанні, що дана ситуація була, як першою, так і останньою в історії компанії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook