У суботу, 10 листопада, стало відомо про смерть відомої української актриси Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Юлії Волчковой.

Читайте також: 10 листопада – Великомучениці Параскеви, прикмети та що не можна робити у цей день

Про смерть знаменитості на своїй сторінці в Facebook повідомив офіційний фотограф театру Євген Чекалкін. Він виклав фото Юлії, перемотане чорною стрічкою, і підписав: "Вічна пам'ять".

Волчкова пішла з життя, їй було всього 44 роки. Друзі повідомляють, що вона хворіла і померла в лікарні. На даний момент про точну причину смерті невідомо.

Колеги і шанувальники заслуженої артистки України залишають слова співчуття і шоку.

"Жах", – написала екс-дружина Остапа Ступки Ірина Батко-Ступка. "У неї була операція, потім стало краще, грала вистави, потім... Ось", – написала колега Юлії по театру Наталія Дуброва.

"Це неймовірно. Ми ж планували постановку на наступний рік... Кошмар. Ми не віримо", "У неї був зовсім маленький дитина", – пишуть люди в коментарях.

Юлія Волчкова була актрисою театру драми і комедії на лівому березі Києва, крім того вона грала в багатьох серіалах і фільмах. Найвідоміші з них – "Нитки долі" і "Кільце з рубіном".

Читайте також: Вік 87, вага 30: син ледь не до смерті заморив голодом рідну матір на Вінниччині (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter