Після того, як Надії Савченко не вдалося стати народним депутатом Верховної Ради у 2019 році, вона «зникла з радарів» багатьох українців, і деяких цікавить, чим же вона займається зараз, закінчивши активну політичну кар'єру.

Читайте також: Доїть корів та доглядає за розсадою: Надія Савченко розповіла, куди поділася після великої політики (фото)

На це питання відповіли у Telegram-каналі КП в Україні.

Так, повідомляється, що зараз на життя собі Савченко заробляє тим, що робить плюшеві автомобілі на замовлення. Виявляється, що у екс-нардепки є освіта швачки, застосування якому знайшла подруга Надії, яка живе в Португалії.

За розповіддю Савченко, ідея цього бізнесу прийшла її подрузі. Першою роботою Надії стала плюшева Maserati, а в цілому вона вже встигла пошити цілу колекцію таких машинок в рамках акції «зроблю копію подушки своєї машини».

Таким чином, Надії приходять картинки автомобілів, за якими вона робить незвичайні м'які іграшки, які реалізує її подруга з Португалії. Одна така машинка приносить Савченко чималі гроші – від 8 до 20 тисяч гривень.

Читайте також: Надія Савченко сконфузилась, задзвонивши у великодні дзвони (відео)

«А як вони там реалізуються, думаю, що це аукціон або на замовлення. Коли тобі потрібні гроші, ти знаходиш, як їх заробити. Хтось вміє шити, хтось – вишивати, хтось – закони писати комусь», – сказала Савченко.

Вона заявила, що їй подобається займатися шиттям і виготовленням м'яких іграшок, оскільки це допомагає їй відволікатися від того, що відбувається у світі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook