Страшна негода фактично затопила Одесу 3 серпня, автомобілі просто змивало потоками води. Людям же довелося вбрід пересуватися вулицями міста. Подекуди в області порозмивало дороги, пише 24 канал.

Читайте також: Дивом залишилися живі: дерево придавило трьох дітей (відео)

У небезпечну ситуацію через страшну зливу потрапили вихованці сортивної школи. Діти перебували неподалік від Дністровського лиману в районі села Південне.

Юних спортсменів, які потрапили у пастку негоди, рятували поліцейські спільно з працівниками ДСНС. Вони добиралися до них вночі в Білгород-Дністровський район.

Так, через потужну зливу заручниками негоди стали 25 вихованців спортшколи, які у супроводі тренерів вирушили у похід. Діти перебували у наметовому містечку, яке встигли розбити ще до початку зливи.

Читайте також: Під час негоди дерево вбило жінку та ще двох відправило до реанімації

Правоохоронці разом з батьками деяких дітей вивезли усіх у безпечне місце. На щастя, ніхто не постраждав.

Окрім того, неподалік від Арциза на узбіччя зливою змило рейсовий автобус, у якому перебували близько 17 осіб. Слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, яка поверталася з іншого виклику, вивела пасажирів з автобуса і допомогла пасажирам вибратися з автобуса. У цій події також, на щастя, – без потерпілих. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook