Заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Сергій Березенко фігурує в кримінальних провадженнях про порушення виборчого законодавства.

Читайте також: "Це не політика, а бл*дство", – Аваков звинуватив штаби кандидатів у розпалюванні ненависті

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня".

На запитання, чи фігурує заступник голови фракції "БПП" Сергій Березенко в кримінальних провадженнях, голова МВС відповів: "Так, фігурує. Його називають організатором схем. Він – народний депутат, і щодо нього слідчі дії проводити не можна. Але за фактом – так, у провадженнях фігурує. Тимошенко принесла велику пачку документів. Там так само фігурує Березенко"

Читайте також: Активісти "салютами" обстріляли будинок Авакова

Аваков додав, що співробітники офісу Березенка в Чернігові викликали поліцію, тому що до них прийшли представники преси і почали знімати "як там бабусям щось роздають".

"З іншого березенківського офісу зателефонували самі журналісти і заявили, що їм перешкоджають у професійній діяльності, не пускають туди, де незаконно роздають гроші. І туди, і туди приїжджали поліцейські. "У вас ордер на обшук є? – Ні. – Забирайтеся". Але і без обшуку є над чим попрацювати. Поліція заходила, опитувала громадян, фіксувала, документувала, відкривала провадження", – додав Аваков. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook