Як відомо, телевізійні шоу робляться не для того, щоб в них завжди перемагали сильніші та кращі. Підводні мотиви організаторів бувають різними. Наприклад, можна не сумніватися, що упродовж наступних років (а може вже й наступного року) "Голос країни" спробує зробити переможцем нашого національного конкурсу якогось цигана чи циганку, аби судді постійно могли плакати і розповідати всім як люблять вони ромів.

Читайте також: Хто став суперфіналістом "Голосу країни 8"

Одним словом, уже не переший рік на етапі чверть та півфіналів у "Голосі країни" відсівають кращих, аби у фіналі з більшою гарантію міг/могла перемогти той/та, хто треба. Дехто вважає, що, можливо, подібне відбулося й минулої неділі з нашим Дмитром Самком, якого "засудили" нечесно, передає "Радіо Трек".

Нижче подаємо текст Любові Климчук – редактора "Радіо Трек" без змін:

"Ніколи не писала окремих постів про учасників "Голосу країни", зокрема і про Дмитра Самка з Бережниці. Писала про мову пісень, оскільки хотілося чути більше творів у виконанні учасників саме українською. Сьогодні напишу про учасників. Про команду Сергія Бабкіна. Прекрасну команду, учасником якої був наш Дмитро.

Його оксамитовий голос я люблю дуже давно, хоча чула нечасто. Пригадую, якось у районному Будинку культури на концерті він виконав у фіналі "Заспіваймо пісню за Україну". Це було для мене як величезний вдих, вдих на повні груди, чистого і прозорого повітря.

Виступ Дмитра у прямому ефірі 22 квітня став для мене блискавкою. Чому? Тому, що він виконував одну з моїх найулюбленіших пісень. Хоч і російською, але ж ми всі її прекрасно розуміємо. Тому, що Дмитро не жестикулював всім тілом, а звертався лише голосом і очима.

Хочу сказати, що Дімин виступ цього разу особисто для мене не менш потужніший від співу Олени Луценко. Це про постановку загалом!

Ну хіба ж це не підкупить глядачів. А коли Сергій Бабкін сказав: "ви, Олено, для мене вже переможиця "Голосу" то це хіба не не аванс для гарного голосування?"

Але чому не так як на олімпіаді, чому не бігти чесно до кінця? Уявімо,що перед виступом Дмитра Святослав Вакарчук чи ще хтось з зірок сказав, що йому до вподоби голос Дмитра? То як би тоді голосувала Київщина чи Львівщина", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter