Президент України Володимир Зеленський доручив т.в.о. глави Служби безпеки України Івану Баканову звільнити глав відомства у декількох областях, зокрема у Волинській, Рівненській та Житомирській. 

Читайте також: Зеленський на Житомирщині: призначення нового голови ОДА та боротьба з бурштинокопачами

Крім того президент доручив голові Національної поліції Сергію Князєву звільнити дев’ятьох голів районних відділів поліції в цих областях. Повідомляє Інтерфакс.

"Будь ласка, змініть глав Служби безпеки України в трьох областях: Рівненській, Волинській і Житомирській", − доручив президент керівнику СБУ Баканову під час робочої поїздки на Житомирщину у понеділок.

Також президент доручив главі Нацполіції Князєву звільнити керівників райвідділів Нацполіції у Ратнівському та Любешівському районах Волинської області.

Читайте також: У скандального заступника волинської митниці, якого звинувачували у контрабанді 1,5 тонни бурштину, ДБР проводить обшуки

Як повідомлялось раніше, керівника Любешівської поліції Олега Матчука правоохоронці затримали на хабарі у 1200 доларів. Правоохоронець вимагав гроші за безперешкодне перевезення територією району бурштину, суд відсторонив правоохоронця від посади на декілька місяців.

Начальнику Любешівської поліції обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Однак підозрюваний заплатив 147 тисяч застави і перебуває під домашнім арештом. Це при тому що його річний дохід згідно з декларацією становить трохи більше 130 тисяч гривень.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звільнив очільника СБУ у Волинській області Юрія Фелонюка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook