Президент України Володимир Зеленський провів телефонні переговори з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.

Читайте також: В залежності від області: у Гончарука відповіли, скільки коштуватиме земля на Волині

Про це пише Рoliteka.net з посиланням на повідомлення ОП.

Так відомо, що під час розмови сторони обговорювали підготовку до проведення у Києві чергового засідання Стратегічної ради високого рівня під співголовуванням президентів України та Туреччини.

Глави держав відзначили обопільну налаштованість на подальше посилення співпраці в усіх напрямах, що становлять взаємний інтерес.Найважливіших моментів у переговорах стало погодження подальшої активізації переговорного процесу щодо підготовки до укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Оприлюднено лист, в якому Трамп запрошує Зеленського в США

Також відомо, турецькі компанії братимуть участь у виставці "Зброя та безпека-2019". Реджеп Таїп Ердоган відзначився, що відношення Туреччини до України – незмінне:

"...наголосив на підтримці Туреччиною суверенітету та територіальної цілісності України й привітав кроки українського президента щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі", − зазначається у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook