20 травня відбулась інавгурація нового президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. Під час заходу він виголосив свою промову, звернувшись до мешканців Донбасу російською мовою. Втім, голова "Радикальної партії" Олег Ляшко почав перебивати президента, вимагаючи, щоб Зеленський говорив українською мовою, адже на Донбасі всі розуміють її.

Читайте також: Зеленський: "Я розпускаю Верховну Раду 8 скликання"

"Дякую, що ви продовжуєте ділити людей, пан Ляшко", – відповів Зеленський, зірвавши аплодисменти присутніх у залі.

По завершенні інавгурації конфлікт продовжився. Президент йшов між рядами і Ляшко щось вигукнув на його адресу. Після цього Зеленський і "головний радикал країни"  перетнулися недружелюбними поглядами. Наостанок президент пригрозив пальцем Ляшку.

Читайте також: "Уряд не вирішує наших проблем. Уряд є нашою проблемою", − Зеленський звільняє Грицака, Луценка і Полторока та закликав членів Кабміну піти у відставку

Відзначимо, що Олега Ляшка пов'язють з олігархом Рінатом Ахметовим, який у свою чергу підтримував Петра Порошенка на виборах.

Додамо, що за останніми даними соцопитувань "Радикальна партія" Олега Ляшка не проходить до наступного скликання парламенту.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook