Президент України Володимир Зеленський призначив волинянина Андрія Геруса представником Президента у Кабінеті міністрів.

Читайте також: Зеленський провів ряд важливих призначень

Відповідний указ № 314/2019 опубліковано на сайті глави держави.

"Призначити ГЕРУСА Андрія Михайловича Представником Президента України у Кабінеті Міністрів України", – йдеться в указі.

Андрій Герус був членом команди Володимира Зеленського і відповідав за напрямки енергетики, ЖКГ та антимонопольне регулювання, також екс-член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

Читайте також: Зеленський призначив нового начальника Генштабу

За інформацією ІА Волинські новини, Андрій Герус народився в 1982 році в Нововолинську Волинської області у шахтарській сім’ї.

Освіта – Львівський національний університет імені Івана Франка, економічний факультет, спеціальність – економічна кібернетика. Навчається на програмі МВА у Гренобльській школі бізнесу в Лондоні.

У серпні 2014 року був призначений членом Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. До призначення працював директором з інвестиційної діяльності ТОВ "Конкорд Капітал" (в компанії з 2007 року). Після звільнення з НКРЕКП влітку 2015 року повернувся до "Конкорд Капітал" на посаду виконавчого директора.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook