Відомий український комік Володимир Зеленський в своєму інтерв'ю розповів, що команда студії "Квартал 95" зараз зайнята зйомками нової комедії "Я, ти, він, вона", однак знімати нову частину "Слуги народу" вони будуть.

Читайте також: Зеленський звернувся до Вакарчука з пропозицією (відео)

Про це повідомляє "ТВ-ГІД".

Як відомо, фанатів чекає фільм, а не серіал, так як його знімати легше, а також будуть порушені всі гарячі теми.

"Ми не повертаємо творчість під політику. Але є теми наболілі. Зрозуміло, що це тема спокою в країні, тема цілісності нашої країни. Особисто мене турбує ... Я не можу дивитися на те, як люди лазять по смітниках. Ну не можу я просто на це дивитися! Ми з хлопцями навіть "штормили" цю тему в "Слугу народу". Це реальна проблема. Хочеться про якісь реальні і правдиві речі говорити, які не тільки важливі для нас творчо, а й які дійсно "болять", – каже Володимир.

"Будь-яка історія, як би там не було пов'язана з політикою, мене не цікавить. Мене не цікавить яка б то не було асоціація з усіма людьми, які коли-небудь були при владі в нашій країні. Для мене це абсолютно інший світ. Це вони в ньому живуть. А ми, "Квартал 95", як я вважаю, живемо в зовсім іншому світі. той світ від мене далекий, і я не хочу, чесно кажучи, вимазувати у всьому цьому, десь поруч з ними пробігати, на тлі чимось махати і так далі ", – додав Володимир.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter