Труп чоловіка з відрізаними геніталіями, знайдений у Деснянському районі Києва, міг належати педофілу, який у березні згвалтував 10-річну дівчинку.

Читайте також: Нетверезий чоловік намагався зґвалтувати 8-річну дівчинку неприроднім шляхом на очах у її брата на Київщині

Таке припущення висловив президент хокейного клубу "Кривбас" Олександр Шевченко.

"На Троєщині знайшли тіло педофіла, який зґвалтував 23 березня 10-річну дівчинку. З відрізаним членом і пробитою головою. Хтось спрацював швидше, ніж поліція. Підозрюю, що батько. І сподіваюся, що у слідства не вистачить доказів, щоб його закрити", − написав він у Facebook.

23 березня цього року невідомий за допомогою шокера в під'їзді будинку по вулиці Бальзака в Деснянському районі згвалтував дівчинку 2007 року народження.

Поліція опублікувала фоторобот злочинця. Вказувалося, що на дитину напав чоловік 30-40 років. Він був міцної статури, мав кругле обличчя і густі брови.

Також була опублікована картинка черевика із характерною шнурівкою. Зазначимо, що на нозі трупа, виявленого на Троєщині, був схожий черевик.

Читайте також: На Волині зґвалтували 84-річну пенсіонерку

Користувачі соцмереж повідомили, що пости про розшук педофіла публікувалися регулярно.

"Писали, що наркоман, що нападає у під'їздах на дітей. Але поліція його відпускала, не бачила складу злочину. Він, я так зрозуміла, не встигав, або не міг зробити сам статевий акт", − залишила коментар Тетяна П.


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter