Екс-учасниця "Голосу країни 8", дівчина-трансгендер Зіанджа, яка прокоментувала свій вихід із вокального проекту, згадала дитинство. 

Читайте також: Хто став суперфіналістом "Голосу країни 8"

На сторінці в Instagram артистка поділилася архівними світлинами, на яких постає ще хлопчиком. Разом з тим виконавиця розповіла, що у неї є азіатське коріння.

"Цікаво, чому я ніколи не згадувала той факт, що у мене азіатське коріння за батьковою лінією? Я народилася і виросла в Криму, тато – киргиз, мама – башкирка. Пишаюся своїм справжнім бекграундом!" – написала Зіанджа. 

Співачка також поділилася, хто вигадав назвати її Борисом.

"Мама до останнього хотіла назвати мене Марком, а бабуся наполягла на імені Борис. Але минули роки і я знайшла своє справжнє ім'я", – прокоментувала фото з бабусею артистка і супроводила фото хештегами #Зіанджа #киргізобашкірка.

Останнім фото з дитинства, яким поділилася Зіанджа, стала світлина, де дівчина-трансгендер, а тоді ще 6-річний Борис, зображена з братом.

"Мене виховували як хлопчика, ігноруючи мою жіночність. Але рано чи пізно життя розставляє все на свої місця", – написала Зіанджа і залишила під постом промовисті хештеги  #жіночадуша #Зіанджа #фотозбратом #киргізобашкірка #6років.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter