Українська співачка Злата Огнєвіч – справжня улюблениця публіки. Вона активно веде свої сторінки в соціальних мережах, де ділитися з підписниками Лайфхаками, висловлює реакцію на суспільні та політичні події в країні і світі, ділиться фото з подорожей і розповідає про своє життя.

Читайте також: Солістка гурту KAZKA у монокіні осідлала єдинорога (фото)

Шанувальники ніяк не можуть дочекатися, коли Злата вийде заміж і обзаведеться потомством, а дівчина тим часом уперто працює і каже, що вже давно "заміжня за своєю роботою", пише clutch.ua.

Відтак, сьогодні Злата Огнєвіч потішила своїх шанувальників новим знімком в своєму Instagram.

На ньому співачка відображена в елегантному і пікантному образі. Артистка з'явилася в нюдовой кофті з глибоким декольте.

Читайте також: "Мрійлива русалонька": Тіна Кароль заворожила чуттєвим фото на березі океану (фото)

"Як перший дотик, и погляд, и подих Єдиний ... Лиш Поглянь мені в очі, Там небо и зливи Лиш повір, ти для мене такий Особливий ... Щось на ліріку потягнуло", – написала під фото Злата.

Схвальні відгуки від захоплених шанувальників не змусили себе довго чекати: "Злата,ти як завжди чудова", "Богиня!!!", "Ти сексі", " Чарівна... Людина від якоі віє доброю, сильною енергетикою . І вічно хочеться поринати в іі пісні", "Красива!". 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook