На Любомльщині у лісопосадці знайшли застреленим чоловіка речниці поліції Волині Ольги Бузулук – Романа Бузулука. Тіло виявила місцева мешканка, яка проживає неподалік місця трагедії.

Читайте також: Пішов в ліс та застрелився: повідомили деталі смерті чоловіка речниці поліції Волині (відео)

Вчора вранці мешканців села Головно сколихнула страшна новина – у лісопосадці в кінці села знайшли чоловіка із простреленою грудною кліткою.

Місцева жителька пані Надія розповіла, що прийшла прив'язати коня. Нахилившись, жінка помітила чиїсь ноги, а потім і тіло. Вона спочатку не зрозуміла хто це, тому чимдуж побігла до будинку.

Як з'ясувалося, тіло належить Романові Бузулуку – чоловіку речниці поліції Волинської області Ольги Бузулук. На місце події відразу викликали поліцію

Зі слів місцевих жителів, покійний сидів у лісопосадці, спершись об купу листя, а в руках тримав рушницю.

Місцеві неохоче розповідають про покійного Романа. Кажуть – проживав у селі недовго та займався заготівлею грибів та ягід. 

Читайте також: На Волині застрелився Роман Бузулук, який спричинив смертельну аварію

Детальніше – у сюжеті ТРК "Аверс":

Нагадаємо, 30 вересня увечері Роману Бузулуку повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Infiniti-QX50, на вулиці Потебні у Луцьку порушив правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем Volkswagen Passat B6.

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля "Volkswagen Passat B6" доправили у лікарню з травмами.

2 жовтня Романа Бузулука взяли під варту із правом внесення застави.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook