Президент Володимир Зеленський заявив, що закон про референдум, який нещодавно ухвалили у другому читанні, нагнав страху на низку політиків, які звикли до десятиліть "царювання". Президент запевнив, що тепер відігратись не вийде, адже останнє слово за суспільством. 

Читайте також: Повідомили, які питання не виноситимуть на всеукраїнський референдум

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Найбільше цього тижня вразило, як багато страху з'явилося в деяких політиків та їхніх "партійних" коментаторів від нашого закону про референдум. Зовсім не у суспільства, а саме в політиків.

Знаєте, чому вони так бояться референдуму? Все банально. Це їхній ключовий страх перед людьми. Це страх перед незворотністю тих змін, які відбулись у 2019 році. Коли дуже солідні діячі та діячки після десятиліть "царювання" у високих кабінетах вмить опинилися... без влади та впливу", – написав Зеленський. 

Читайте також: Зеленський заявив, що хоче йти на другий термін, – нардеп

Президент додав, що тепер громадяни мають справжню можливість здійснювати вирішальний вплив на владу. І не на один раз, а назавжди. 

"Тому, друзі-політики, звикайте. Вам тепер завжди доведеться враховувати, що останнє слово буде не за вами, а за суспільством", – наголосив Зеленський. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook