13 та 14 лютого у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки для мешканців та гостей нашого міста відбудеться зимове дозвілля "Сніжна зима − 2021".

Читайте також: На Волині "швидка" із хворим, підключеним до ШВЛ, застрягла у сніговому заметі

Про це повідомляється на сайті міськради.

Захід організовує Луцька міська рада за сприяння фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Зокрема, у суботу, 13 лютого, з 11 години запрошуємо дітей та дорослих на центральну алею, щоб долучитися до цікавих заходів "Веселі санчата", "Грінч-санчата" та взяти участь у сімейних розвагах "Найкреативніший сніговик" та "Снігова куля".

З 11 години тут розпочнеться пленер "Снігова скульптура". Цей захід продовжиться ще і наступного дня.

А вже в неділю, 14 лютого, з 10 години запрошуємо лучан та гостей нашого міста відвідати алею зимових скульптур "Зимовий вернісаж".

Також цими вихідними у парку біля дамби усі охочі зможуть покататися на світломузичній сніговій гірці та взяти участь у зимових розвагах "Веселі гірки − дружні гутірки", які продовжаться ще й 15 лютого.

Прихильників здорового способу життя запрошуємо відвідати мультифункціональні спортивні майданчики на вулиці Глушець та площі перед входом до парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, де відбудеться загальноміська акція "Ранкова гімнастика" з професійним фітнес-тренером.

Читайте також: У скільки Луцьку обійдеться боротьба з негодою (відео)

Біля Луцького зоопарку та дитячо-юнацької спортивної школи № 3 з 12 години любителі спорту зможуть взяти участь у відкритих тренуваннях з біатлону і тренуваннях їзди на лижах.

Протягом трьох днів, 13, 14, 15 лютого, усі охочі зможуть долучитися до онлайн флешмобу "Сніжний зимовий Луцьк" у соціальній мережі фейсбук та інстаграм департаменту сім’ї, молоді та спорту.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook