Депутат Волинської облради від Партії регіонів, бізнесмен та ймовірний кандидат у нардепи Степан Івахів розгорнув активну підготовку до виборів під популярними гаслами благодійництва. Саме таким методом провладні бізнесмени мріють потрапити у затишне крісло.

Зокрема, він відвідав Горохівський район, де зустрівся з місцевими мешканцями та представниками влади.

Поскаржитися на шкільні проблеми прийшли "благодійнику" й директори кількох шкіл Горохівщини. Зокрема, Степану Івахіву розповіли про Сенкевичівську середню школу, капітальний ремонт якої не проводився зо три десятки років. Голова Горохівської РДА Жанна Савчук розповіла, що школа потребує нових енергозберігаючих вікон.

Горохівську школу №1 імені Івана Франка обласний депутат Степан Івахів відвідав особисто. Дирекція школи показала йому найбільш проблемне місце закладу — спортивний зал, який потребує утеплення, встановлення витяжки та внутрішнього косметичного ремонту - в першу чергу ліквідації грибка на стінах. Голова району, яка супроводжувала "благодійника", повідала, що всі важливі спортивні змагання району проходять саме у цьому залі, тому його ремонт украй необхідний.

Насамкінець потенційний кандадат від влади смиренно попросив не називати себе спонсором, а "благодійником". Івахів запевнив, що в нього є вдосталь фінансів, щоб допомогти вирішити проблеми.