27 червня 2012 року Ківерцівська райрада підтримала депутатський запит Ігоря Космини (ВО «Свобода»), голови комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, свободи совісті, законності та боротьби із злочинністю, до Генпрокурора України, прокурорів Волинської області та Ківерцівського району із проханням перевірити факти купівлі голосів виборців підприємцем Ігорем Єремеєвим. Про це повідомляє «Під прицілом».

«На протязі останніх двох місяців від жителів міста Ківерці та Ківерцівського району надходить інформація, що на території району довіреними особами підприємця Ігоря Єремєєва проводиться підготовка до купівлі голосів на наступних виборах до Верховної ради.

Бажаючим продати свій голос виплачується сума у двісті гривень, при цьому у них беруться паспортні дані та номер ідентифікаційного коду і наголошується, що при потрібному голосуванні вони отримають таку ж суму.

У місті Ківерці та селищі Цумань відбулися неоголошені зустрічі з майбутнім кандидатом у депутати,  у яких брали участь тільки громадяни, запрошені довіреними особами підприємця Ігоря Єремєєва, і роздавалися кошти.

Прошу Вас перевірити данні факти та встановити їх законність», - йде мова у запиті.