Про це стало відомо сьогодні від самих працівників підприємства ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо, що сьогодні депутат Луцької міської ради, координатор Правого сектору на Волині Павло Данильчук озвучив депутатський запит щодо скарг від працівників «Луцьктепло». У запиті йшлося про те, що на працівників підприємства чиниться великий тиск з вимогою писати заяви про звільнення за власним бажанням на 5 місяців.

Як повідомили нам самі працівники комунального підприємства, керівництво ДКП «Луцьктепло» хоче відключити гарячу воду у місті Луцьку з 5 травня по жовтень, мотивуючи це тим, що у підприємства існує велика заборгованість.

«Ви зрозумійте, що таке рішення приймалося одноосібно без погодження з міською радою чи Києвом. Тим більше, що підприємству газ постачається за тими з цінами, що і раніше»,- повідомив кореспондентам інтернет-видання «Під прицілом» один з працівників «Луцьктепло».

Також додав, що директор підприємства Олександр Киричук згодом має йти до градоначальника Луцька Миколи Романюка, аби погодити це питання.

Операторів котелень та працівників теплових пунктів змушують писати заяви про звільнення за власним бажанням, у зв’язку з тим, що буцімто немає грошей для виплати заробітної плати та гарантують їм поновлення на роботі з початком опалювального сезону.