Волинський «кіборг», який пережив пекло війни, потребує невідкладної допомоги, - про це у мережі пише Наталія Соколова.

«Волинський «кіборг» Ігор Гуль, розвідник 80 бригади, позивний «БУЛЬКА», родом з смт Ратне, Волинської області, 35 років.. Сьогодні забирала його з Луцького шпиталю» - зазначає у повідомленні Соколова.

«Ігор був поранений 19 січня в терміналі Донецького аеропорту (осколкове проникнене в голову..), вижив та виліз з уламків після 2 вибухових завалів (чисельні травми ).. подзвонив 20 січня і вже попрощався з дружиною Тетяною та 2 синами.. Лікар з Київщини Ігор Зінич (позивний «ПСИХ») вийняв осколки з його голови прямо в терміналі, чим спас йому життя.. На жаль, Ігор Зінич героїчно загинув в аеропорту...» - йдеться у дописі.

«21 першого січня з аеропорту живими вибралися 18 бійців. 14 з них, виводив з оточення Дорогою життя, використовуючи єдиний вцілівший тепловизор, розвідник Гуль. Більшість хлопців були поранені. Пройшли дивом мінне поле. Хлопець каже: «в той день нас вів Господь». Коли їх побачили живими командири, то вони не повірили своїм очам...» - акцентує автор.

«Потім Ігор пройшов шпиталі Силідова, Дніпра, Вінниці, Львову, Луцька..
Ігор дуже скромний, веду його після поранення і кожен раз чую лише одне «Наталю, мені нічого не треба.. Головне, що живий))»
Anna Zharova ось чому я передала подарунок від ізраїльських волонтерів (планшет Самсунг Гелексі) саме цьому Герою.. Він вперше посміхнувся :«Я такої штуки зроду в руках не тримав))» - пишуть активісти.

«У нашого Кіборга 2 сини: 14 та 6 років, дружина Тетяна. І Ігор і Таня вже сироти, живуть без батьків. Допомогти ім нікому. А в Ігоря ще довгий шлях до повного одужання.. Тому прошу всіх небайдужих, хто хоче підтримати нашого Кіборга та його сім’ю картка Приватбанку 4149 4978 2117 3640 Гуль Ігор Федорович


P.S. На другому фото загиблий в Донецькому аеропорту Ігор Зінич «ПСИХ», лікар-герой який спас десятки життів... Вічна пам"ять Герою.. Наш Ігор Гуль береже його фото у своєму паспорті.. Це і його спаситель.. Світла пам’ять..» - йдеться у повідомленні.