Нововолинський студент заробляв гроші тим, що продавав марихуану. І не лише у Нововолинську, а й у інших містах, куди канабіс передавав автобусом.

На початку лютого цього року Службою боротьби з незаконним обігом наркотиків Нововолинського МВ УМВС було проведено ряд оперативних закупок. Серед наркоторговців правоохоронці викрили неповнолітнього студента, який торгував канабісом.

Силовики залучили до спецоперації молодого чоловіка, який ніби то хотів придбати наркотики. Таким чином вдалося провести три оперативних закупівлі у Нововолинського наркоторговця.

Зокрема, хлопець передавав канабіс рейсовим автобусом сполученням «Нововолинськ-Луцьк» у паперовому пакеті, на якому зазначив «Деталі до мобільного телефону». За 3,19 грам канабісу молодик запросив 250 гривень.

Після цього, із так званим покупцем, юнак зустрічався ще двічі – в одному з кафе Нововолинська та гуртожитку від місцевого ВПУ де він проживає. Проте невдовзі правоохоронці затримали хлопця та відкрили проти нього кримінальне провадження за статтею незаконний збут наркотиків.

У суді хлопець цілком визнав свою вину і просив суворо його не карати, мовляв коноплю він знайшов випадково.

Проте суд не залишив цей злочин безкарним і засудив хлопця до чотирьох років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном.